• Video nadzor Turbo HD 720p komplet - HIKVISION

  Video nadzor Turbo HD 720p komplet - HIKVISION

  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ TurboHD 720p DS-7104-HGHI-SH + HDD CCTV Pro 1TB
  • 2x kamera Turbo HD 720p DOME DS-2CE56C2T-IRM 2.8mm
  • 2x kamera Turbo HD 720p BULLET DS-2CE16C2T-IR 2.8mm
  + napajanje 1x12V-5A sa 4 izlaza + kablovi

  CIJENA S UGRADNJOM NA PODRUČJU ZAGREBAČKE ŽUPANIJE: 4.499,00 KN

  Video nadzor Turbo HD 720p komplet - HIKVISION Video nadzor Turbo HD 720p komplet - HIKVISION Video nadzor Turbo HD 720p komplet - HIKVISION Video nadzor Turbo HD 720p komplet - HIKVISION
 • HIKVISION   NO.1 world DVR supplier

  HIKVISION   NO.1 world DVR supplier

  Hikvision je broj 1. u svijetu u proizvodnji opreme za video nadzor. Nudimo Vam veliki izbor video nadzornih rješenja sa kvalitetnom opremom HIKVISION kamerama i snimačima.
  HIKVISION   NO.1 world DVR supplier HIKVISION   NO.1 world DVR supplier HIKVISION   NO.1 world DVR supplier HIKVISION   NO.1 world DVR supplier
 • NOVO- VISONIC Touch screen tipkovnica 999 kn

  NOVO- VISONIC Touch screen tipkovnica 999 kn

  Zaprevladavanje provala, vandalizma i drugih kaznenih djela u današnjem društvu, postalo je neophodno kako za pojedince tako i tvrtke, praćenje aktivnosti u njihovom okruženju. Instalirati sigurnosni alarmni sustavi vrlo je važan preduvjet za zaštitu i sigurnost ljudi i imovine. Vrlo jevažno odabrati pouzdanog proizvođača sustava sigurnosti, i to onaj koji je jednostavan za održavanje i upotrebu.

  NOVO- VISONIC Touch screen tipkovnica 999 kn NOVO- VISONIC Touch screen tipkovnica 999 kn NOVO- VISONIC Touch screen tipkovnica 999 kn
 • Vaša obitelj i Vaš dom su najvažnije stvari u životu

  Vaša obitelj i Vaš dom su najvažnije stvari u životu

  Sigurnost je vaš prvi prioritet. Potrudite se napraviti sve što je u vašoj moći da se zaštitite, a  mi vam možemo pomoći da to i ostvarite uz alramne sustave VISONIC-PowerMax. Zaštitite svoju obitelj I nekretninu sa vrhunskim bežičnim alarmnim sustavima renomirane tvrtke VISONIC kao jednim od najinovativnijih sistema u alarmnoj industriji.

  Vaša obitelj i Vaš dom su najvažnije stvari u životu Vaša obitelj i Vaš dom su najvažnije stvari u životu Vaša obitelj i Vaš dom su najvažnije stvari u životu Vaša obitelj i Vaš dom su najvažnije stvari u životu
 • DOBRO JE ZNATI

  DOBRO JE ZNATI

  Provalne su krađe najrasprostranjeniji oblik teških krađa.

   

  Pomno se planiraju i odabiru objekti koji su slabo zaštićeni i u kojima se nalaze vrijedna roba i novac.

  Pročitajte korisne savjete koji Vam mogu uvelike pomoći...

  DOBRO JE ZNATI DOBRO JE ZNATI DOBRO JE ZNATI DOBRO JE ZNATI
 • POWERMAX COMPLETE - NOVO*

  POWERMAX COMPLETE - NOVO*

  Predstavlajmo novi model renomiranog Izraelskog proizvođača opreme VISONIC - model POWERMAX COMPLETE- NOVO* Svi uređaji rade na novoj sigurnijoj frekvenciji 868 Mhz sukladno sa najnovijim EU standardima.
  POWERMAX COMPLETE - NOVO* POWERMAX COMPLETE - NOVO* POWERMAX COMPLETE - NOVO* POWERMAX COMPLETE - NOVO*
 • NOVO - 2 godine garancije!!!

  NOVO - 2 godine garancije!!!

  NOVO - dajemo 2 godine garancije što je za Vas jamstvo kvalitete proizvoda koje nudimo za zašittu Vaših domova i uredskih prostora.

  NOVO - 2 godine garancije!!! NOVO - 2 godine garancije!!! NOVO - 2 godine garancije!!! NOVO - 2 godine garancije!!!
 • VISONIC PowerMax - 2.600 kn

  VISONIC PowerMax - 2.600 kn

  VISONIC PowerMax™ je inovativan bežični alarmni sustav koji uz iznimno jednostavnu instalaciju i upravljanje nudi napredne opcije programiranja, nadzora, te integraciju kućne automatike putem X10 protokola.

   

  OPCIJA „URADI SAM“ OSIGURANA TEHNIČKA PODRŠKA PREKO TELEFONA I BESPLATNA DOSTAVA!

  VISONIC PowerMax - 2.600 kn VISONIC PowerMax - 2.600 kn VISONIC PowerMax - 2.600 kn VISONIC PowerMax - 2.600 kn
 • Sigurnost Vaših poslovnih prostora

  Sigurnost Vaših poslovnih prostora

  Česta zabluda je da se provala i razbojstvo dešava drugome, a ne vama. Da bi poslovanje vaše tvrtke bilo sigurno i plodonosno potrebno je stvoriti ambijent koji zrači sigurnočću, kako zaposlenicima tako i strankama. Da bi to postigli više ne morate tražiti dalje! Visonic alarmni Sustavi vas su idealan odabir. Uz povoljnu cijenu i izuzetnu kvalitetu vaše brige vezane uz sigurnost su prošlost. Razuman i proaktivan pristup jamči vaše bezbrižno poslovanje.

  Sigurnost Vaših poslovnih prostora Sigurnost Vaših poslovnih prostora Sigurnost Vaših poslovnih prostora Sigurnost Vaših poslovnih prostora

SISTEM NADZOR SIGURNOSNI SUSTAVI  /  Savjeti  /  PREDUHRITE ZLONAMJERNIKE!

PREDUHRITE ZLONAMJERNIKE!

PREDUHRITE ZLONAMJERNIKE!

Provalne su krađe najrasprostranjeniji oblik teških krađa.

 

Pomno se planiraju i odabiru objekti koji su slabo zaštićeni i u kojima se nalaze vrijedna roba i novac.

 

Kako se uopće zaštititi od nezvanih gostiju vještih i ljepljivih prstiju? Rješenje problema katkad leži u prepoznavanju jednostavnosti, odnosno sami možete poduzeti mnogo toga što će “odbiti” zlonamjernike.

 

• Dojavite službi 92 svoja opažanja o sumnjivim i nepoznatim osobama.

• Noću zaključavajte ulazna vrata zgrade, stana ili kuće i kad ste unutra. Sjetitie se zatvoriti prozore ili balkonska vrata.

• Neposredno uz kuću ne ostavljate predmete koji omogućavaju lakše penjanje (ljestve ili sanduci).

 

Sva vrata u zgradama trebala bi imati vlastiti unikatni ključ i bravu, a svaki stanar budnog susjeda. Naime, dokoni će susjed koji rado viri kroz “špijunku” policiji možda biti važan očevidac provale.

 

Preduhitrite zlonamjernike• Na ulazna vrata ugradite dvije različite cilindrične brave, s time da uložak brave bude u ravnini vanjske plohe vrata.

• Na vrata postavite sigurnosne lančiće, širokokutnu špijunku i interfonski uređaj (staklo na ulaznim vratima stana zaštitite rešetkama).

• Lako dostupne podrumske i garažne prozore osigurajte roletama s postavljenim posebnim osiguračima ili željeznim rešetkama. Podrumska vrata osigurajte jakim rezama, dopunskim bravama ili željeznom polugom. Upamtite - ni najbolje brave nisu učinkovite ako ih ne zaključavamo!

• Ugradite alarmni sustav ili audiovizualne uređaje koji se uključuju u trenutku nepozvana ulaska u vaš stan. Postavite ih na vidljivom mjestu, a kad izlazite iz stana, ne zaboravite ih uključiti.

• Unutrašnjost, pa i vanjski dio stana (kuće), prilaz kući ili stanu osvijetlite senzorskim svjetiljkama. Zlonamjernika će omesti u nakani.

• Ključ stana ne ostavljajte ispod otirača, u posudama za cvijeće ili na drugom lako dostupnom mjestu.

• Nagomilana pošta u sandučiću i stalno spuštene rolete upozorit će zlonamjernika da ste odsutni. Dogovorite s osobom kojoj vjerujete da redovito prazni vaš poštanski sandučić.

• Adresu na kojoj boravite i broj telefona na koji vas se može dobiti kad ste na putu ili na dulje vrijeme odsutni te ključ od stana ostavite osobi od povjerenja. Zamolite susjede da vam pripaze na stan ili kuću.

• Vrijedne predmete ne ostavljajte i ne držite ih u neposrednoj blizini prozora i vrata.

• Veće količine novca i dragocjenosti ne držite u posudama na kuhinjskim policama, pod madracem ili među rubljem u garderobnim ormarima. Pohranite ih u banku ili ovlaštene trezore. Imajte na umu - provalnicima su ta mjesta dobro znana.

• Mogućnost da ukradene predmete dobijete natrag veće su ako ste u stanju precizno ih opisati. Zapišite tvorničke brojeve (identifikacijske oznake) vrednijih tehničkih aparata i predmeta, a nakit, krzno, slike i sličlne predmete fotografirajte - popis i fotografije čuvajte na skrovitu mjestu. Policajcima nećete puno  pomoći opišete li ukradeni radiokasetofon kao “onaj crni, znate već japanski, s digitalnim brojčanikom i gumbićima...”.

 

 

Zapisani tvornički broj može otkriti vaš uređaj, ali i otkriti lanac rasprodavača ukradene robe.

 

 

• Na ulaznim vratima ne ostavljajte obavijest gdje ste i kad se vraćate.

• Ne razglasiti “na sva zvona” da ste upravo dobili plaću, kupili nove kućanske uređaje ili uštedjeli veću svotu.

• Ako putujete, ne ostavljajte takvu poruku na telefonskoj sekretarici.

 

 

Provalnici često proučavaju navike žrtve, pa su osobito u opasnosti starije i bolesne osobe, invalidi, samci, djeca ... Imate li takve ukućane ili prijatelje, češće ih posjećujte i nazovite, a djecu podučite da neznancima ne otvaraju vrata i da nazovu vas, susjede, policiju ...

 

 

Ne otvarajte ulazna vrata dok ne provjerite o kome se radi i što želi• Kod nenajavljenih posjeta ne otvarajte ulazna vrata dok ne provjerite o kome se radi i što želi. Pokušajte provjeriti i saznati što hoće. Ako se osobe predstavljaju kao zaposlenici Elektre ili Plinare, ili pak kao dimnjačari, poštari i druge službene osobe, neka predoče odgovarajuću iskaznicu. Vjerodostojnost provjerite kroz “špijunku” i ne otvarajte vrata.

• Osigurajte se čvrstim zasunom za djelomično otvaranje vrata. Nepoznatima otvorite vrata onoliko koliko to dopušta sigurnosni lančić.

• Ne nasjedajte na trikove poput nesvjestice ili iznenadne slabosti, ponude knjiga i sličnih predmeta na prodaju ili prosjacima koji se pojave na vašim vratima. Budite sumnjičavi.

• Ako je nepozvana osoba uporna u nakani da uđe u vaš stan ili kuću, o tomu žurno obavijestite policiju ili susjede.

• O zapažanju sumnjivih osoba u blizini vašeg doma, stalnim anonimnim telefonskim pozivima i sličnim pojavama, ne dvojite - odmah obavijestite policiju.

• Opskrbite se sprejem suzavcem ili kakvim drugim pogodnim predmetom kojim bi mogli odvratiti napadača i razbojnika od sebe.

• Ako vam nestane ključ ulaznih vrata, odmah zamijenite uložak brave.

• Ne obilježavajte ključ vašim imenom ili adresom.

• Neznanci koji obilaze zgrade i kuće mogu biti provalnici koji provjeravaju u kojim stanovima nema stanara pa pokuπavaju zapamtiti njihov izgled i registracijsku oznaku njihova vozila, pozorno proučavaju dnevni ritam i navike stanara.

 

RAZMISLITE I PROVJERITE:

 

• Čuvate li novac i druge vrijednosti (dokumente) u sigurnim blagajnama ili trezorima?

• Jesu li blagajne i trezori smješteni u sporednim prostorijama koje nemaju neposredan izlaz na hodnik, ulicu, dvorište i slične prostore?

• Jesu li ti prostori dopunski osigurani sigurnosnim uređajima (alarmi)?

• Nosite li ključeve sa sobom? Ne ostavljate li ih u radnom stolu?

• Je li prostor vašeg zaposlenika ograđen sigurnosnim staklom?

• Blagajnički šalter ne bi trebao biti blizu izlaza. A kako je kod vas?

• Kad pohranjujete dnevni utržak u banku, činite li to uvijek u isto vrijeme i ustaljenim putem?

 

SPRIJEČITE PROVALU

 

Izlog trgovine• Pomno obiđite i provjerite svoj poslovni prostor, ustvrdite njegove nedostatke i “slabe točke”. Što prije ih riješite.

• Imajte na umu da se kroz ono gdje se može ući, može i izaći, samo treba otvoriti.

• Nakon radnog vremena, pregledajte jesu li svi ulazi i prozori zatvoreni. Provjerite nekoliko puta.

• Provjerite jesu li nakon radnog vremena svi zaposlenici napustili uredski prostor, kabine za presvlačenje, nužnik, ostave...; ako netko ostane, to valja prijaviti.

• Imate li velike staklene površine na ulaznim vratima i na gornjim prozorima za ventilaciju?

• Garažna vrata zaključavate, ali ne i vrata iz garaže u trgovinu?

• Ne ostavljajte praznu ambalažu i slične predmete pogodne da provalnik pomoću njih lakše uđe, svladavajući visinu.

• Sastavite listu s popisom što se treba pregledati, s rubrikom u koju bi vaš radnik nakon smjene označio da je sve pregledao, ovjerivši listu potpisom.

• Izloge tako aranžirajte da se izvana vidi unutrašnjost osvijetljenih prostorija.

• Onemogućite neovlašten i nezapažen pristup stranaka u poslovne prostore.

• Zapamtite imena i nazive vaših suradnika.

• Rešetke na prozorima i vratima odlično su osiguranje samo kad su zacementirane. Ne improvizirajte!

• Već tijekom projektiranja poslovnog prostora razmišljajte o sigurnosti zaposlenih i imovine;

• Razmišljajte o položaju i vanjskom i unutarnjem osvjetljenju poslovnog prostora (ulična rasvjeta, unutarnja rasvjeta, rasvjeta na parkiralištu u blizini vašeg objekta).

• Održavajte okoliš urednim.

• Obnavljate li poslovni prostor, prethodno se raspitajte o angažiranim radnicima. Ništa ne prepustite slučajnosti.

• Otvarate li prodavaonicu, primjerice u novoj stambenoj zgradi, ne dopustite da “budući stanari” bez neposrednog nadzora obilaze i razgledavaju “svoje” stanove i poslovne prostore.

• Diskretan nadzor u prodavaonicama smanjit će broj krađa.

• Na kraju - pridržavajte se pravila kao i kod zaštite svoga doma, a o svemu što vam je sumnjivo izvijestite policiju i zatražite savjet.

 

 

U slučaju provale, ništa ne dirajte, pozovite policiju i prepustite joj da pronađe korisne tragove. Za to vrijeme razmislite što ste propustili i time lopovu olakšali posao!

 

 

POLICIJA 92

 

HITNA POMOĆ 94

 

VATROGASCI 93

 

 

Brojevi telefona policijskih postaja

 

I. PP Centar 45 63 111
II. PP Črnomerec 37 75 924
III. PP Dubrava 29 91 444
IV. PP Maksimir 23 02 122
V. PP Medveščak 46 17 866
VI. PP Novi Zagreb 61 41 455
VII. PP Trešnjevka 36 56 666
VIII. PP Trnje 63 05 711
PP Sesvete 20 00 111
PP Velika Gorica 62 21 144
PP Zaprešić 33 10 550
PP Dugo Selo 27 53 044
PP Jastrebarsko 62 81 033
PP Samobor 33 61 555
PP Sveti Ivan Zelina 20 60 106
PP Vrbovec 27 91 124
PP Ivanić Grad 28 81 111

 

 

www.pu-zg.mup.hr

pu-zg@mup.hr

SISTEM NADZOR SIGURNOSNI SUSTAVI  /  Savjeti  /  PREDUHRITE ZLONAMJERNIKE!

PREDUHRITE ZLONAMJERNIKE! 22. Ožujak 2011.

Provalne su krađe najrasprostranjeniji oblik teških krađa.

 

Pomno se planiraju i odabiru objekti koji su slabo zaštićeni i u kojima se nalaze vrijedna roba i novac.

HIKVISION world NO1 DVR supplier
Kabel sustav d.o.o. AA+ tvrtka
Sistem nadzor lokacija Sistem nadzor lokacija
Kabel Sustav d.o.o.

Sjedište: Vinogradska cesta 96
10000 Zagreb, CROATIA
OIB: ‭10906249858‬
Mob: +385 (0)99 806 0001

info@sistem-nadzor.hr
** gratis izvid na Vašem objektu, online narudžbe, idejno rješenje